Pampasgras decoratie

Uw kamer of uw bruiloft versieren? Tafeldecoratie pampagras is voor beide gevallen zeer geschikt. Want deze gedroogde bloemen zijn zowel mooi op zichzelf als in combinatie met andere bloemen.

Momenteel in de mode: bruiloftdecoratie pampagras

Heeft u onze pampagrassen al gezien? Niet verwonderlijk dat trouwdecoratie pampagras een echte trend is geworden. De gedroogde grassen hebben natuurlijk geen water of verzorging nodig. Een belangrijk punt, want het bruidspaar heeft al veel te doen! Bovendien willen veel bruiden graag tastbare herinneringen bewaren aan de mooiste dag van hun leven. Dat is precies wat mogelijk is met deze decoratie, want trouwdecoratie pampagras is gedroogde decoratie. Je kunt ze dus meerdere jaren bewaren. Ongeacht of het werd gebruikt als bruidsboeket of als tafeldecoratie.

Tafeldecoratie pampagras bij u thuis

Of u nu tafeldecoratie pampagras bestelt voor een bruiloft of gewoon voor vernieuwing voor uw interieur, deze decoratie zal uw huis jarenlang versieren. Pampasgras is een populaire tafeldecoratie die textuur en verfijning toevoegt aan elke kamer. Het gras is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waarbij wit de natuurlijke kleur is. Die vindt u ook in ons assortiment. Andere leveranciers bleken de grassen op een kunstmatige manier. Wij doen dit niet. U krijgt dus volledig natuurlijke, pluizige pampasbladeren. 

Natuurlijk kunt u ze in kleine stukjes snijden en op tafel schikken, zodat u kunt genieten van tafeldecoratie pampagras. Wij verkopen ze echter niet voor niets als lange franjes. Want ook in een hoge vloervaas vinden we zulke pampasfranken erg mooi.

Wat kunt u combineren met pampagras?

In een vloervaas, in het bruidsboeket, op de trouwboog of op de eettafel: gedroogd pampagras past overal bij. Maar u zult zeker meer decoratie willen toevoegen. Daarom leggen we uit wat u allemaal kunt combineren met pampagras.

Pampasgras toevoegen aan de tafeldecoratie

Veel van onze klanten geven de voorkeur aan een boho-stijl. Bijvoorbeeld met tafeldecoratie pampagras. Hoewel de lange, witte bladeren blikvangers zijn, worden ze prachtig aangevuld met decoraties van eikenbast of lindebast. Bijvoorbeeld tafellopers en onderzetters. Daarnaast passen servetten in taupe kleuren er heel goed bij. 

Bruiloftdecoraties combineren met pampagras

Als u het gras aan de trouwboog hangt, wilt u in de eerste plaats passende bloemen vinden. Die zowel op de trouwboog als in het bruidsboeket gebruikt kunnen worden. Wij raden u daarom aan om alleen gedroogde bloemen te kiezen. Want die passen het beste bij het pampagras en hebben net zo weinig aandacht nodig. Ze moeten verschillende kleuren en texturen hebben. Omdat we natuurlijk wit pampagras in ons assortiment hebben, zijn kleurrijke droogbloemen een prachtige aanvulling. Groene bamboe soorten bijvoorbeeld. Maar ook lillaster, blauw-lila en de rode rozen die bijna verplicht zijn op bruiloften passen er heel goed bij.

Vloervaas en omgevingskleuren 

Als u ook bij de receptie pampagras wilt gebruiken, zijn neutrale kleuren aan te bevelen. Zoals zwart, grijs en antraciet. Materialen als terracotta, hout, rotan maar ook metaal zijn zeer geschikt als vloer vaas. Welk materiaal de beste keuze is, hangt ook af van de stijl van de trouwlocatie. 

Bestel gedroogd pampagras in natuurlijke kleur

Kunt u niet wachten om pampagras als decoratie te gebruiken? Dan bent u bij Blooming Gift aan het juiste adres. In de webshop kunt u bundels voor thuis bestellen. Ze zijn lang, maar kunnen ook op maat gesneden worden voor tafeldecoratie pampasgras. Bestel de grassen vandaag nog! De gedroogde grassen van Nederlandse bodem zijn binnen ongeveer 2 werkdagen bij u thuis. 

Bruiloft decoratie pampasgras in grote hoeveelheden

Wilt u in plaats daarvan bruiloft decoratie pampasgras bestellen? Ook dat is mogelijk. Omdat wij echter alleen op aanvraag grote bestelhoeveelheden kunnen leveren, kunt u contact met ons opnemen. Wij informeren u dan over de mogelijkheden, hoeveelheden en prijzen. Stuur gewoon een e-mail naar info@blooming-gift.com. Samen maken we uw trouwdag nog mooier.

Share this story