De allermooiste pluimen
Door ons met de hand geselecteerd voor jou

Topkwaliteit

De pampaspluimen worden zorgvuldig gekweekt op ons eigen Hollandse duingrond. Vanaf de eerste groeispriet in maart tot aan de oogst in oktober geven wij extra veel aandacht aan de plant om de mooiste pluimen te laten geven. 

Vanwege onze kennis van de planten resulteert dit in topkwaliteit pluimen, die we vervolgens stuk voor stuk met de hand selecteren. 

blooming gift pampagrassen 4
Blooming-gift

Cortaderia pluimen

We hebben onze prachtige pluimen te danken aan de Cortaderia plant ook wel bekend als de Pampasgras. In deze planten groeien ieder jaar een aantal donzige pluimen, die wij snijden, drogen en verpakken om vervolgens veel mensen blij mee te maken.

Fluffy pluimen die niet pluizen

Pluimen waar iedereen blij van wordt. Pluisvrije pluimen.

Op het juiste moment gesneden om de kwaliteit van onze pluimen hoog te houden.

Vervolgens ondergaan de pampaspluimen een droogproces waardoor het hun fluffy look krijgt.

Met veel aandacht verpakt

Onze pluimen worden met veel aandacht verpakt zodat jouw pluimen zonder schade zullen aankomen. De pluimen worden in een papieren huls gerold en vervolgens in een stevige kartonnen doos verpakt. 

Let op: doordat de pampaspluimen enige tijd strak verpakt hebben gezeten, moeten ze na het uitpakken goed uitgeschud worden. Hierna zullen de pluimen binnen enkele dagen, hun donzige en fluffy look terugkrijgen. 

Hulp nodig?

Wij zijn er voor jou om je te helpen. 

Stuur ons een e-mail en wij proberen jou binnen 24 uur te beantwoorden.

Groothandel/Partijhandel

Geïnteresseerd in onze prachtige Pampas pluimen én wil je zakelijk inkopen? Dat is bij ons zeker mogelijk. Wij kunnen grote partijen leveren aan bloemisten of ter decoratie van bruiloften, hotels, feesten en evenementen. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@blooming-gift.com voor de mogelijkheden.